Ο χώρος

Λίγα λόγια για τον χώρο του Ιατρείου...

Οι χώροι του ιατρείου είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι και διακοσμημένοι ώστε να μοιάζουν με παιδικό δωμάτιο. Έτσι οι μικροί επισκέπτες βρίσκονται σε ένα οικείο, ζεστό περιβάλλον που τους βοηθάει να χαλαρώσουν και να ελαττώσουν το αίσθημα του άγχους που ίσως τους διακατέχει. Για τον ίδιο λόγο, ο εξοπλισμός του ιατρείου είναι έτσι τοποθετημένος, ώστε το παιδί κατά την είσοδό του σ' αυτό να μην αντικρύζει τίποτε άλλο εκτός από την οδοντιατρική καρέκλα και τον προβολέα.

Το ιατρείο διαθέτει ψηφιακό σύστημα λήψης και απεικόνισης ενδοστοματικών ακτινογραφιών τελευταίας τεχνολογίας (Digora Optime της εταιρείας Soredex) που επιτρέπει την ελαχιστοποίηση της ακτινοβολίας στα μικρότερα δυνατά επίπεδα, επιτυχγάνοντας ταυτόχρονα υψηλής διαγνωστικής αξίας ακτινογραφικές εικόνες.

Επίσης το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με ειδικό σύστημα εξαερισμού νοσοκομειακού τύπου που έχει τη δυνατότητα να ανανεώνει πλήρως τον αέρα όλων των χώρων κάθε μισή ώρα. Έτσι, μειώνεται δραματικά το μικροβιακό και ιικό φορτίο του αέρα του ιατρείου με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιείται η πιθανότητα έκθεσης των μικρών ασθενών και των συνοδών τους σε αιωρούμενα παθογόνα μικρόβια και ιούς.

Με ευαισθησία προς το περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο, εφαρμόζεται ειδικό σύστημα διαλογής, διαχείρισης και αποκομιδής των ιατρικών απορριμάτων που διασφαλίζει την άρτια, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, επεξεργασία και καταστροφή τους.

Στέργιος Δ. Αρίζος - Παιδοδοντίατρος

Βενιζέλου 46, Βέροια - Τηλ. 2331066123

©{2017} Παιδοδοντικό Ιατρείο Στέργιου Δ. Αρίζου | All Rights Reserved

Search